Våre kreditt- og inkassopartnere

Axeptia er et softwareselskap og samarbeider med ledende leverandører av kreditt- og inkassotjenester

«Vår spesialitet er å levere forretnings-, kreditt- og markedsinformasjon av høyeste kvalitet, som hjelper deg med å ta kloke beslutninger. Vi fins i 18 europeiske land, og gjennom vår strategiske partner Dun & Bradstreet leverer vi lokale og globale kvalitetsdata til foretak, myndigheter, organisasjoner og kommuner»

Les mer om Axeptias samarbeid med Bisnode her:

http://www.bisnode.no

http://www.experian.no

«Experian er verdens største leverandør av data, analyse og statistiske modeller. Vi hjelper bedrifter med å styre kredittrisiko, forebygge svindel, målrette markedsføring og automatisere beslutningsprosesser. Vi hjelper også enkeltpersoner med å kontrollere deres kredittscore og beskytte seg mot identitetstyveri.»

Les mer om Experian her: 

Creditsafe er et internasjonalt kredittopplysningsbyrå grunnlagt i Norge i 1997med 18 kontorer i 12 land og over 100 000 kunder. Vi er en komplett leverandør av kreditt- og foretaksinformasjon og tilbyr brukervennlige kredittsjekk-tjenester via web eller som integrert tjeneste.

Les mer om Creditsafe her:

«Vi er et inkassoselskap med kontorer i Oslo og Kristiansund. Ledelsen har flere tiårs fartstid innen kreditt og inkasso hos flere større aktører i bransjen.
Med denne erfaringen har vi funnet den optimale innfordringsprosessen med fokus på å ivareta kundeforholdet med personlig oppfølging og service.

Kundelojalitet bygges av gode opplevelser! Vi skal bidra til at dine kunder får det, selv om de har betalt for sent.»

Les bloggargikkel om samarbeidet med Crone her, og mer om Crone her:

«BAHS Kapital AS er en leverandør av innfordringstjenester relatert til pengekrav for bedrifter i Norge.

Våre tjenester innebefatter hele verdikjeden fra en ordre blir skrevet til pengene er på konto.  Dette vil si at vi kan ta over hele din faktureringsprosess og følge kravet frem til eventuelt utenomrettslig og rettslig inkasso»

Les mer om Bahs Kapital her: 

«Bewa har mer enn 25 års suksessfull erfaring og kompetanse fra inkassobransjen. Kjernekompetansen vår er ledende i Norge innen inkasso, finansiering og kreditrelaterte fagområder. For å ivareta målet om raskere betaling og bedre kundetilfredshet legger vi vekt på personlig oppfølging, tidlig dialog med skyldner og riktige aktiviteter til rett tid. Dette gir optimale resultater og redusert kredittid»

Les mer om Bewa Kredittadministrasjon her: 

Våre partnere og sponsorer

Axeptia har inngått samarbeid med den Nordiske banken Danske Bank

Les mer om samarbeidet her:

Artikkel i E24.no her:

Headit er strategisk samarbeidspartner og IT spesialsiter.  Headit har sterk domeneerfaring fra blant annet kreditt- og inkassobransjen.

«Suksess er tre små, men viktige ord; Lytte, forstå og løse. Vi tilbyr et dedikert og samstemt elitelag med god forretningsforståelse, pedagogiske evner og blikk for nyttige, enkle dataløsninger som du vil tjene på. Ingen oppgave er for stor eller liten, og terskelen inn er lav. Vi praktiserer kort vei til forenkling og handling.»

Les mer om samarbeidet her: 

Axeptia er medlem av startup inkubatoren Startuplab. Startuplab holder til på Forskningsparken/ Oslo Science Park på Blindern, Oslo.

Axeptia deler kontorplasser med ca. 80 startupselskaper. Selskapene til felles at de har blitt validert til å være i spydspissen med hver sin respektive teknologiske innovasjon.

Les mer om Startuplab her:

Axeptia mottar støtte fra Innovasjon Norge

«Norsk Arbeidskapital er et konsulentfirma som spesialiserer seg på styring av arbeidskapital rettet mot små og mellomstore bedrifter.

Vi støtter bedrifter med vår kompetanse for å optimalisere deres arbeidskapital. Dette gjør dem i stand til å frigjøre kapital og øke likviditeten som kan brukes til strategiske investeringer, nedbetaling av gjeld og gi økt utbytte til investorer.
Ved å fokusere på tre kritiske prosesser – lagerstyring, kundefordringer og leverandørgjeld – kan vi hjelpe bedriften å forbedre sin kontantstrøm og serviceytelser, og samtidig redusere kostnader og forretningsrisiko.»

Sjekk norskarbeidskapital.no og arbeidskapitaldagen.no

«FROM FOUNDER TO FOUNDER

Being entrepreneurs ourselves we know the importance of funding at an early stage.

Together with some of Norway’s most successful entrepreneurs we provide funding to the most committed, ambitious and passionate tech entrepreneurs. When you succeed we expect you to pay it forward – as our founders do.»

Founders Fund II var lead investor i Axeptias første emisjon. 

Se nyhetssak her:

startuplab.no/#fuel

Axeptia var deltager i DNB NXT/Startuplab sin Accelererator våren 2018. Av 115 startups som søkte seg inn på programmet ble Axeptia og 3 andre startups håndplukket til å delta på en 3 måneders intensivt acceleratorprogram. Les mer om Acceleratorprogrammet her: 

Axeptia mottar støtte gjennom Skattefunn knyttet til videre forskning og utvikling av Axeptia

Axeptia er medlem av Microsoft for Startups

Crayon er samarbeidspartner med Axeptia.

«Crayon er eksperter i å levere programvare og konsulenttjenester til virksomheter med komplekse IT-behov.

Vi er leverandør- og teknologiuavhengige, på den måten finner vi løsningene som er best for akkurat din bedrift. Vi er verdensledende på vårt felt og særlig kostnadskontroll og optimalisering av dine IT investeringer er vår styrke»

Les mer om Crayon her:

Axeptia er medlem av NCE Finance Innovation

Finance Innovation is an association and fintech innovation cluster of banks, financial companies, insurance companies, start-ups, investors, tech companies, academia and research insitutions working on the financial services and solutions of tomorrow

Les mer om NCE Finance Innovation her:

Kontakt oss:

Axeptia Credit Intelligence AS,
Org. nr. 919 912 154

c/o Epicenter Norge,
Edvard Storms Gate 2,
N-0166 Oslo, Norway