Din integrasjonspartner

Axpeptia integrerer seg mot de mest kjente økonomisystem (ERP) i markedet. Sammen med data fra kredittopplysningsbyråer integrerer vi også mot ulike økonomisystem. Det er du som bedrift som vet best hvordan betalingsviljen til dine kunder faktisk er og kjenner hele historikken. Derfor bør du også integrere kredittopplysningsdata med egen betalingshistorikk på egne kunder.

Axeptia utvikler standardiserte integrasjonsmoduler mot utvalgte ERP system, slik at du slipper å forholde deg til dyre konsulentselskap, og gjennom lisensleie av Axeptia får du fullt fokus, vedlikehold, forvaltning, oppdatering og vedlikehold av dine integrasjoner.

Integrasjonsspesialist

Axeptia opplever at kunder og samarbeidspartnere er på jakt etter en dyktig integrasjonsspesialist med kapasitet til å levere mye på kort tid. Vårt team integrerer seg mot de fleste ERP systemene i markedet. Vår spisskompetanse på dette området kan gjøre arbeidet i din daglige drift lettere – vi kobler dine datakilder (ERP, inkasso, markedsdata) mot Axeptia og har funksjonalitet for å videresende fra løsningen (for eksempel til inkassosystem, purring ol.). Enten du er en direkte bruker av Axeptia, eller har et produkt med integrasjon mot ERP kan vi bistå i å gjøre integrasjonen sømløs og robust.

Er ikke ditt økonomisystem på listen, så vil vi gjerne høre med deg!

Tripletex

Visma eAccounting

Microsoft Dynamic 365

Infor M3

Visma (Visma Business & Visma Global)

Unit4 (Agresso)

Microsoft Dynamic NAV

Microsoft Dynamic AX

PowerOffice

Deltek (Maconomy)

Xledger

24SevenOffice

SAP