Axeptia og BAHS Kapital inviterer til Innovasjonsfrokost 28 November i Oslo:

«Ett blikk på fremtiden og hvordan den kan påvirke deg i ditt arbeid»

Bli oppdatert på det aller siste innen norsk og internasjonal økonomi. I tillegg får du se en live gjennomgang av kanskje markedets beste kredittstyringsverktøy.

Vi får besøk av Danske Banks Sjefsstrateg i Norge, Christian Lie og Fursetgruppens Regnskapssjef Signhild Simonsen.
Fursetgruppen har tatt i bruk Axeptias kredittstyringsverktøy sammen med BAHS Kapitals inkassotjenester gjennom en sømløs integrasjon hvor du får full oversikt over kundereisen fra ordren er skrevet til pengene er på konto.

Fursetgruppen er en ledende aktør innen restaurantdrift og servering med over 25 restaurantkonsepter, kantiner og selskapslokaler i Stor-Oslo

Danske Bank er en nordisk bank som ser seg selv i en utfordrerposisjon som Norges tredje største bank. Danske Bank har vunnet Prospera sin Cash Management pris flere år på rad.

Hvor og når?

Dato:   Torsdag 28. november. Frokostservering

Tid:      Kl. 08.00 – 11.00  Foredragene starter 8:30

Sted:    Epicenter Oslo, Edvard Storms gate 2, 0166 Oslo (v/Holbergs plass).

Christian Lie, Sjefstrateg Norge, Danske Bank

Hva skjer i den globale økonomien og finansmarkedene

Christian har jobbet i Danske Bank i 8 år med fokus på utviklingen i global økonomi og i finansmarkedene. Han har ansvaret for Danske Bank sitt markedssyn i Norge. Av utdannelse har Christian en MBA og en bachelorgrad med spesialisering i psykologi.

Signhild Simonsen, Regnskapssjef  i Fursetgruppen

Signhild er opptatt av å effektivisere manuelle prosesser, og har gjennom 11 år i Fursetgruppen vært med på å innføre flere endringer som forenkler hverdagen og øker effektiviteten både internt på økonomiteamet og ute på restaurantene i gruppen.  Større fokus på kvalitet og kontroll i økonomifunksjonen var hovedårsaken til at Signhild implementerte en sømløs kredittstyringprosess sammen med Axeptia og BAHS Kapital. Signhild vil dele sine erfaringer som daglig bruker av løsninger.